Home > Informatiegids > Praktische reisinformatie
 
Telefoneren

Vanuit Nederland naar Polen bellen: 0048 gevolgd door het nummer in Polen zonder de eerste 0 van het netnummer
Vanuit Polen naar Nederland bellen: 0031 gevolg door het nummer in Nederland zonder de eerste 0 van het netnummer.

Bellen in Polen
Wanneer u in Polen wilt bellen vanuit een telefooncel heeft u meestal een telefoonkaart nodig. Slechts heel weinig telefooncellen accepteren nog muntgeld. Een telefoonkaart kunt u kopen op het postkantoor, in kiosken en vaak ook bij benzinestations. Om de kaart geschikt te maken voor gebruik moet u er eerst een hoekje afbreken. Let op: tegenwoordig komen er steeds meer openbare telefoons van nieuwe providers, waar bovenbeschreven kaarten niet inpassen.

Het GSM netwerk in Polen is goed. Wanneer uw Nederlandse GSM geschikt is voor het bellen in het buitenland zult u over het algemeen goed bereik hebben in Polen.

Goedkoop bellen naar Polen
Tegenwoordig kunt u heel goedkoop bellen naar Polen. Er zijn allerlei nieuwe bedrijven op de markt die soms al tarieven aanbieden van 1 eurocent per minuut. Bij sommige bedrijven hoeft u zich helemaal niet aan te melden en kunt u gewoon direct goedkoop bellen.
Voor de gunstigste tarieven kunt u het beste kijken op www.belslim.nl.Vorige paragraaf | Alle hoofdstukken | Volgende paragraaf
(c) Kampereninpolen.nl